LOVV Cup

Op dinsdag 30 november en woensdag 1 en donderdag 2 december vond op het voorplein van het Lyceum de eerste editie van de LOVV Cup plaats.

Op dinsdag 30 november en woensdag 1 en donderdag 2 december vond op het voorplein van het Lyceum de eerste editie van de LOVV Cup plaats. Elke klas vaardigde twee leerlingen af voor een heuse zevenkamp in een container van Company Games. Alle leerlingen van de school konden hun klas laten sponsoren; de opbrengst gaat integraal naar het DWW Fonds van De Warmste Week.

De Warmste Week staat dit jaar in het teken staat van Kunnen zijn wie je bent’ en steunt projecten die ervoor zorgen dat iedereen kan zijn wie die is. Dat jongeren dit jaar centraal staan, is voor onze school uiteraard een reden om extra hard in te zetten op De Warmste Week.

Op donderdag 2 december kregen we bezoek van schepen van Onderwijs Kelly Detavernier en van Stéphan Tanganagba – Kortrijkzaan, oud-leerling van de school en één van de drie gezichten van De Warmste Week. De organiserende werkgroep overhandigde Stéphan symbolisch een cheque van maar liefst 6116 euro.