Oud-leerlingen

Je bent een oud-leerling van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen? Ontdek hier alles over onze oud-leerlingenwerking.

Op zaterdag 11 mei 2019 vindt, voorafgaand aan de opendeurdag, de oud-leerlingenontmoeting van het Lyceum OLV Vlaanderen plaats. Alle oud-leerlingen zijn welkom, maar dit keer nodigen wij heel speciaal diegenen uit die 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 … jaar geleden afstudeerden.

Wij verwachten u van 10.30 tot 13.30 uur. Tijdens de receptie kunt u bij een hapje en een drankje gezellig bijpraten met jaargenoten en oud-leerkrachten. Wij voorzien ook rondleidingen door de school.

Om de organisatie te vergemakkelijken, vragen wij u vriendelijk om vooraf in te schrijven vóór vrijdag 3 mei 2019. Wij vragen ter plaatse een bijdrage van 6 euro per persoon voor deze receptie. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen.

U kunt zich hieronder binnenkort inschrijven voor de komende oud-leerlingenontmoeting.