Oud-leerlingen

Je bent een oud-leerling van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen? Ontdek hier alles over onze oud-leerlingenwerking.

Oud-leerlingenontmoeting
zaterdag 7 mei 2022

Op zaterdag 7 mei 2022 vindt, voorafgaand aan de opendeurdag, de oud-leerlingenontmoeting van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen plaats.

Deze keer nodigen we de oud-leerlingen uit die afgestudeerd zijn in 1962, 1972, 1992 en 2002. Doordat de twee vorige edities niet doorgegaan zijn, nodigen we ook de oud-leerlingen uit die afgestudeerd zijn in 1960, 1961, 1970 en 1971. Als jubilaris ben je die dag bijzonder welkom. Wij nodigen voor de gelegenheid ook alle oud-personeelsleden uit.

Wij verwachten je van 10.30 tot 13.00 uur. Tijdens de receptie kun je bij een hapje en een drankje gezellig bijpraten met jaargenoten en oud-leerkrachten. Wij organiseren ook rondleidingen door de school.

Om de organisatie te vergemakkelijken, vragen we om vóór vrijdag 22 april 2022 in te schrijven via onderstaand formulier. Wij vragen ter plaatse een bijdrage van 10 euro per persoon voor deze receptie.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Oud-leerlingendatabank

Registreer je in onze oud-leerlingendatabank en blijf zo op de hoogte van de oud-leerlingenwerking van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk.

Registreren in de oud-leerlingendatabank