Oud-leerlingen

Je bent een oud-leerling van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen? Ontdek hier alles over onze oud-leerlingenwerking.

Oud-leerlingenontmoeting zaterdag 8 mei 2021 geannuleerd

Elk jaar vindt voorafgaand aan de opendeurdag, de oud-leerlingenontmoeting van het Lyceum OLV Vlaanderen plaats. Alle oud-leerlingen zijn welkom, maar we nodigen heel speciaal diegenen uit die 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 … jaar geleden afstudeerden.

De school volgt de extra maatregelen tegen het coronavirus op. We willen de gezondheid van onze oud-leerlingen, hun familie en personeelsleden niet in gevaar brengen. De geplande oud-leerlingenontmoeting op zaterdag 8 mei 2021 gaat daarom niet door.

Oud-leerlingendatabank

Registreer je in onze oud-leerlingendatabank en blijf zo op de hoogte van de oud-leerlingenwerking van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk.

Registreren in de oud-leerlingendatabank