Infodagen

In RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen staan we altijd klaar voor je vragen. Wil je onze school echt ontdekken? Kom dan zeker ook langs op onze infodagen.

Infoavond
vrijdag 2 maart om 19.00 uur

Ga je volgend jaar naar een nieuwe school, als eerstejaars of ouderejaars? Dan is Vlaanderen’ misschien wel de perfecte bestemming voor jou. Kom het samen met je ouders ontdekken tijdens onze infoavond op 2 maart. We organiseren een speciaal programma, met daarna een rondleiding in kleine groepen. Als je in het zesde leerjaar zit, dan kun je onze school leren kennen door even in de huid te kruipen van een echte eerstejaarsleerling.

Opendeur
zaterdag 5 mei van 14.00 tot 18.00 uur

Zodra de winter voorbij is, komt de zomervakantie snel in zicht. En misschien moet je na die vakantie wel naar een nieuwe school? Kom dan op zaterdagnamiddag 5 mei samen met je ouders zeker eens langs op de opendeurdag van Vlaanderen’, want wie weet zijn wij wel de perfecte bestemming voor jou. Onze leerlingen staan zelf in voor de meeste rondleidingen op de opendeurdag. Zij kunnen niet alleen de beste informatie geven, het is voor hen meteen ook een mooie spreekoefening. Uiteraard zijn in alle lokalen ook leerkrachten aanwezig voor extra uitleg.