Aanbod RHIZO

Lees hieronder alles over de laptop die je via RHIZO kan aankopen.

De school stelt een laptop voor die ook kan aangekocht worden via de school. Het toestel wordt aangeboden met alle benodigde software en inclusief een driejarige volledige garantie (hardware en software). Bij problemen wordt de leerling op school (of tijdens vakantieperiodes in het servicecenter te Kortrijk) verder geholpen zodat hij/​zij ten allen tijde over een werkend toestel kan beschikken.

HP ProBook 430 G5 (13 inch) richtprijs: 575 euro

• 13.3″ (33,8-cm)
  • Windows 10
  • 4 GB RAM
  • 128 GB SSD
  • zevende generatie Intel 3805u Processor
  • Intel HD Graphics
  • 802.11n
  • Bluetooth 4.0
  • Gigabit Ethernet
  • soft-touch LCD-deksel
  • geborsteld aluminium AZERTY-toetsenbord
  • Beschermhoes

De laptop kan aangekocht worden via de school door middel van een leasingformule. Op het einde van de leasingovereenkomst wordt de leerling eigenaar van het toestel.

Leasingovereenkomst

• Bij de ondertekening van de overeenkomst wordt 75 euro voorschot betaald. De verantwoordelijkheid voor het toestel ligt vanaf nu bij de leerling/​ouders.
  • Het eerste schooljaar wordt 4 keer 62 euro aangerekend via de schoolrekening.
  • Het tweede schooljaar wordt 4 keer 62 euro aangerekend via de schoolrekening.
  • Na betaling van de restwaarde is het toestel volledig eigendom van de leerling

Verzekering tegen diefstal of schermbreuk met een vrijstelling van 150 euro ten laste van de gebruiker.

RHIZO wil aan alle leerlingen gelijke onderwijskansen bieden en wij streven ernaar de prijs van de laptop zo laag mogelijk te houden. Wie moeilijkheden ondervindt bij de aankoop van de notebook kan terecht bij onze Sociale Dienst waar in overleg een oplossing op maat gezocht wordt.

Wilt u geen gebruik maken van de financieringsoptie en wilt u de aankoop in één keer doen (met factuur) dan kan dit door een bestelling te plaatsen via http://​rhizo​.academicshop​.be/Onze leverancier verzorgt de levering en de facturatie. De garantievoorwaarden zijn identiek.